”FÖRBÄTTRA DIN LIVSKVALITET”

3 kurskvällar med undervisning och samtal              

1.   Tidsanvändning och goda prioriteringar               

Många av oss kämpar med att hur vi får tiden att räcka till allt vi vill och till alla de behov som finns omkring oss. Samtidigt ställer vi ofta höga krav på oss själva att göra bra ifrån oss, vilket inte gör det hela lättare. Vi talar om hur vi hittar gränser och prioriterar rätt, för att vi ska kunna styra vår tidsanvändning och må bättre.

2.   ABC i konfliktsamtal

Vi undviker ofta besvärliga samtal för att vi är rädda för att de ska försvåra våra relationer eller leda till konflikt. Olika uppfattningar, våra försvarsreaktioner och känslor ställer till det för oss när vi ska samtala i besvärliga eller utmanande situationer. Vi tittar på konfliktsamtalens olika nivåer, vad vi skall akta oss för och hur vi uttrycker oss och lyssnar, så att det blir konstruktivt? Hur vi fokuserar på en lösning för att komma vidare.

3.   Positiv attityd och tacksamhet 

Bibeln har alltid talat om vikten av tacksamhet. Idag lyfter den positiva psykologin fram hur värdefull en positiv attityd är och hur mycket den påverkar oss och allt vi gör. Positiv attityd hjälper oss att fokusera på det goda vi har i stället för det vi inte har. Fokuserar vi på det goda som finns, finner vi det vi kan vara tacksamma för också i jobbiga situationer och vi får kraft att gå vidare. En positiv inställning kopplad till tacksamhet ger oss hopp och energi. Är en positiv attityd och tacksamhet något vi kan välja, öva in, göra till en livsstil?


Plats: Parksvängen 14 A, Drumsö, Helsingfors
Tid: kl.17.30-20.00, ca 1ggr/mån
Deltagarantal: 3-6
Kursledare: Heidi Salonen, Pol.kand, Brain-based Coach
Pris: 129 € priset inkl. deltagarmaterial och servering (paj/soppa, te & kaffe)

Anmälan och förfrågningar till: heidi.salonen@salko.fi eller 0503453118 

Kursen faktureras när datumet för första träffen bestämts med deltagarna

Du kan också beställa kursen hem till dig/ till din cellgrupp /kvinnogrupp /bönegrupp etc
Fråga efter gruppris!